Hamarosan a mozikban

Ezek a filmek fognak a közeljövőben mozivászonra kerülni, így ha bele szeretnél tekinteni a várható új filmekbe akkor itt megnézheted az előzeteseiket.

Dűne: Második rész előzetes
8.417 / 10

A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában játszódó történetben két nagyhatalmú uralkodóház harcol az Arrakis bolygó feletti hatalomért, mert az ismert univerzumban egyedül az itteni végtelen sivatagban bányászható az a fűszer, amely lehetővé teszi a csillagközi utazást. A Harkonnenek ura kiirtatta az Atreides családot. De Paul Atreides herceg megmenekült: a pusztaságban bujkál egy titokzatos, nomád nép, a fremenek között, ahol megismerkedik egy lánnyal, Csanival. Az a sorsa, hogy bosszút álljon a családjáért, háborúba vezesse a hozzá hű seregeket. Döntenie kell, hogy élete nagy szerelmét választja-e, vagy beteljesíti a végzetét. Az univerzum sorsa múlik azon, hogy mit határoz: és végül olyan útra lép, amely megváltoztathatja azt a szörnyű jövőt, amelyet egyedül ő lát előre.

Előzetes indítása

Kung Fu Panda 4 előzetes
0 / 10

Po újabb kalandokra indul az ősi Kínában. A Panda kung-fu iránti szereteténél talán csak csillapíthatatlan étvágya nagyobb.

Előzetes indítása

Egy élet előzetes
7.86 / 10

Az Anthony Hopkins főszereplésével készült film igaz történeten alapul: Sir Nicholas "Nicky" Winton életét dolgozza fel, aki a második világháború alatt 669 zsidó gyermeket mentett meg a nácik elől.

Előzetes indítása

DogMan - A kutyák ura előzetes
7.3 / 10

Douglas kiskora óta nem találja a helyét a világban és a társadalomban, ezért az emberek helyett a kutyákhoz fordul. Feltétel nélküli rajongása a négylábúak iránt egy sajátos élet kialakítását eredményezi: csak bennük bízik, csak velük érzi magát biztonságban. Emiatt a számkivetett férfi a kutyái segítségével sajátosan értelmezi a törvényeket is. Ha kell, a hozzá hasonló elesettek védelmezőjeként lép fel, szembeszállva akár a maffiával is. Nem retten vissza a kegyetlen erőszaktól sem - főleg, ha a bosszú vezérli.

Előzetes indítása

Neon Genesis Evangelion: Az Evangelion vége előzetes
8.3 / 10

SEELE nem hagyja annyiba a NERV sikereit. Támadást indít a központ ellen. Nem bízzák a véletlenre, ugyanis minden egységüket a központra küldik. Shinji megtörve elbújik a NERV központban a többiek elől. Miután a katonák bejutnak a létesítménybe, kíméletlenül elintéznek mindenkit, akik az útjukba állnak. A feladatuk a három pilóta likvidálása (Shinji, Rei, Asuka). Misato Shinji keresésére indul, de a SEELE beveti a titkos fegyverét, az UNIT 05-ket. Ezek a gépek már pilóták nélkül működnek. Asuka az EVA 02-vel felveszi a harcot ellenük. A feszültség egyre fokozódik, amikor is a harc közepette valami megváltozik. Valami, amit eddig soha nem éreztek. Vajon Misato idejében megtalálja Shinjit, és sikerül-e a NERV-nek visszaverni a támadást? De az egyszer biztos, a döntés ismét Shinji kezébe kerül!

Előzetes indítása

Artúr, a király előzetes
0 / 10

Michael Light és elszánt csapata a Dominikai Köztársaság dzsungelében teszi próbára magát egy rendkívüli 10 napos, 700 kilométeres extrémsport-világbajnokságon. A kalandvágyó sportember életében ez az utolsó lehetőség, hogy a régen áhított első helyezést elérje, a túra során azonban váratlanul egy ágrólszakadt kóborkutya szegődik melléjük. Michael és a különös, mégis méltóságteljes állat között hamarosan megbonthatatlan barátság szövődik, és a verseny végére Michael számára a győzelem, a hűség és a barátság jelentése merőben új értelmet nyer.

Előzetes indítása

Problemista előzetes
0 / 10

Alejandro egy feltörekvő játéktervező El Salvadorból, aki azért küzd, hogy szokatlan ötleteit életre keltse New Yorkban. Mivel lejárt a munkavállalói vízuma, egyetlen reménye marad arra, hogy az országban maradhasson: ha segédkezik a szeszélyes, a művészvilágból kitaszított Elizabeth-nek.

Előzetes indítása