Hamarosan a mozikban

Ezek a filmek fognak a közeljövőben mozivászonra kerülni, így ha bele szeretnél tekinteni a várható új filmekbe akkor itt megnézheted az előzeteseiket.

Dűne: Második rész előzetes
9.5 / 10

A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában játszódó történetben két nagyhatalmú uralkodóház harcol az Arrakis bolygó feletti hatalomért, mert az ismert univerzumban egyedül az itteni végtelen sivatagban bányászható az a fűszer, amely lehetővé teszi a csillagközi utazást. A Harkonnenek ura kiirtatta az Atreides családot. De Paul Atreides herceg megmenekült: a pusztaságban bujkál egy titokzatos, nomád nép, a fremenek között, ahol megismerkedik egy lánnyal, Csanival. Az a sorsa, hogy bosszút álljon a családjáért, háborúba vezesse a hozzá hű seregeket. Döntenie kell, hogy élete nagy szerelmét választja-e, vagy beteljesíti a végzetét. Az univerzum sorsa múlik azon, hogy mit határoz: és végül olyan útra lép, amely megváltoztathatja azt a szörnyű jövőt, amelyet egyedül ő lát előre.

Előzetes indítása

Kung Fu Panda 4 előzetes
0 / 10

Po újabb kalandokra indul az ősi Kínában. A Panda kung-fu iránti szereteténél talán csak csillapíthatatlan étvágya nagyobb.

Előzetes indítása

Tenet előzetes
7.2 / 10

Egy angol kémnek kell megmentenie a Földet a rá leselkedő és pusztulással fenyegető katasztrófától. Ám a szuperügynöknek nemcsak az idegen hatalmak embereivel, hanem a legnagyobb ellenséggel, az Idővel is meg kell küzdenie.

Előzetes indítása

Szökevény csajok előzetes
0 / 10

Jamie nem tudja túltenni magát, hogy szakítottak barátnőjével, Mariannek viszont időre volt szüksége. Az újrakezdés reményében Tallahassee-be utaznak, ám a dolgok hamar félresiklanak, amikor összefutnak egy csapat ügyetlen bűnözővel.

Előzetes indítása

A nyomorultak előzetes
7.336 / 10

A XIX. századi Franciaországban játszódó történet az összetört álmokról, a viszonzatlan szerelemről, a szenvedélyről, az áldozatról és a megváltásról szól - az emberi lélek túlélésének időtlen testamentuma. Jackman alakítja Jean Valjeant, az egykori elítéltet, akit évtizedeken át üldöz a könyörtelen Javert felügyelő (Crowe), miután megszegi a próbaidejét. Amikor Valjean vállalja, hogy gondoskodik Fantine, a munkásnő leányáról, Cosette-ről, az életük örökre megváltozik

Előzetes indítása

Bring Him to Me előzetes
5.529 / 10

Egy bűnszervezet kegyetlen főnökének utasítására egy menekülő sofőrnek meg kell küzdenie a lelkiismeretével, amikor egy gyanútlanul csapdába ejtett bandatag kivégzésre vezet. Hosszú út áll előtte.

Előzetes indítása

About Dry Grasses előzetes
7.6 / 10

Egy fiatal tanárnő azt reméli, hogy egy kis faluban teljesített kötelező szolgálat után Isztambulba helyezik át. Hosszú várakozás után elveszíti minden reményét, hogy kiszabaduljon ebből a komor életből. Kollégája, Nuray azonban segít neki visszanyerni a hitét.

Előzetes indítása