Hamarosan a mozikban

Ezek a filmek fognak a közeljövőben mozivászonra kerülni, így ha bele szeretnél tekinteni a várható új filmekbe akkor itt megnézheted az előzeteseiket.

Gru 4 előzetes
8.923 / 10

Hét év szünet után a sorozat legújabb filmjében a világ kedvenc szupergonoszból lett Anti Gonosz Liga ügynöke visszatér egy izgalmas, merész, minyonoktól hemzsegő kavalkádban, a GRU 4-ben. A világviszonylatban csaknem egymilliárd dollárt hozó 2022-es Minyonok: Gru színre lép után a mozitörténelem legjövedelmezőbb animációs sorozata új fejezettel jelentkezik, melyben Gru, Lucy és a lányok – Margo, Edith és Agnes – mellett egy új családtagot üdvözölhetünk, ifjabb Grút, akinek feltett szándéka, hogy az apját szekírozza. És ha ez nem lenne elég, Gru új ellenségekkel kerül szembe, Maxime Le Mallal, és femme fatale barátnőjével, Valentinával, és a család újból menekülni kényszerül…

Előzetes indítása

Hang nélkül: Első nap előzetes
8.3 / 10

Történetünk egy olyan világban játszódik, amelyben kifinomult hallással rendelkező szörnyetegek érkeztek a Földre. Csak azokat, akik a lehető legkevesebb zajt csapják, nem veszik észre az idegenek, és megmenthetik a bőrüket. Ez a történet pedig azt mutatja be, hogy csendesedett el a világ az első napokban.

Előzetes indítása

Az oroszlánkirály előzetes
8.256 / 10

Az Oroszlánkirály a kis Szimba életét meséli el. Az állatok királyának, Mufasának első fiúgyermekeként Szimba a trónörökös. A dzsungel állatai tisztelettel bánnak a rettegett, de igazságos király gyermekével, így Szimba életének első hónapjai gondtalanul, boldogságban telnek. De nem nézi mindenki jó szemmel a trónörökös érkezését. Szimba gonosz nagybátyja, a hiénákkal szövetkező Zordon régóta feni a fogát a király trónjára, és tudja, hogy ha a kis utód nem áll az útjában, Mufasa halála után az ő fejére kerül majd a korona. Zordon ármánykodásának köszönhetően a kis Szimba életveszélyes helyzetbe kerül: a kiszáradt folyómederben egy megvadult bivalycsorda előtt találja magát, és csak édesapja önfeláldozó bátorságának köszönhetően éli túl a helyzetet. Apja azonban már nem tud kitérni a csorda elől, és Musafát halálra tapossák...Szimba nem maradhat többé szülőhelyén, ahol Zordon azonnal magához ragadja a hatalmat...

Előzetes indítása

Utolsó nyár előzetes
5.762 / 10

A történet Anne-t, a briliáns ügyvédnőt követi, aki férjével, Pierre-rel és lányaikkal él. Anne fokozatosan szenvedélyes kapcsolatba kerül Theóval, Pierre előző házasságából származó fiával, ami veszélybe sodorja karrierjét és családi életét.

Előzetes indítása

A kegyelem fajtái előzetes
7 / 10

Három különböző történet három nagyon különböző emberről: Egy nyughatatlan férfiról, aki megpróbálja visszaszerezni irányítást az élete felett; egy zaklatott rendőrről, akinek felesége eltűnt a tengeren, majd meglepetésszerű visszatérésekor más embernek tűnik; és egy ambiciózus nőről, aki egy olyan embert keres, akit nagy szellemi vezetőnek szántak.

Előzetes indítása

Horizont: Egy amerikai eposz előzetes
0 / 10

Íme, a régi vadnyugat, ahogy mindenki imádja! A Horizont: Egy amerikai eposz az amerikai polgárháború korában játszódik. Egy tizenötéves időszakot ölel fel az 1860-as években, a háború előtti és utáni időszak megidézésével. A nagyszabású film érzelmes utazásra invitál, amelyben a néző a családok, a barátok és az ellenségek szemszögén keresztül tapasztalhatja meg, milyen volt Amerika hőskora.

Előzetes indítása

Vigyél a holdra előzetes
0 / 10

Mindenki a sikeres holdra szállás miatt izgul. A NASA tudja, hogy előbb kell amerikai űrhajósnak feljutnia, mint szovjetnek, mindent el is követ az ügy érdekében, a legjobb vadászpilótáit képezte ki asztronautának, a legnagyobb tudósok dolgoznak az ügyön, az Apollo 11-et mégsem lehet még elindítani. A közvélemény pedig egyre elégedetlenebb. A megoldás? Egy marketinges. Kelly Jones (Scarlett Johansson) nem ért az űrrepüléshez, de abban nagyon jó, hogy eladjon dolgokat. Jön, és mindent átalakít. Megszépít, megkomponál, hazudik és mellébeszél. Tökéletes ember a feladatra. De vele is van két baj. Az egyik, hogy azt még ő is soknak érzi, hogy lenn a földön, színészekkel filmezzék le a sikeres holdra szállást. A másik, hogy nagyon szép. És az egyik űrhajósjelölt, Cole Davis (Channing Tatum) nemcsak az égi testek iránt érdeklődik.

Előzetes indítása

Janet Planet előzetes
0 / 10

A vidéki Nyugat-Massachusettsben a tizenegy éves Lacy otthon tölti 1991 nyarát, saját képzeletétől és édesanyja, Janet figyelmétől elragadtatva. Ahogy telnek a hónapok, három látogató is érkezik hozzájuk, és mindannyiukat rabul ejti Janet és az ő igéző természete. Magányos perceiben Lacy egy olyan rendkívüli részletességű belső világot él át, amely kezd átszivárogni a külvilágba. A Pulitzer-díjas drámaíró, Annie Baker ebben a páratlanul magasztos filmes debütálásban megragadja a gyermeki idő múlásának élményét.

Előzetes indítása

Daddio előzetes
0 / 10

A film egy nő történetét követi nyomon, aki taxival megy haza a repülőtérről. A taxisofőr és a nő végül egy intenzív, mélyreható beszélgetésbe bonyolódik, miközben New York utcáin haladnak.

Előzetes indítása

A szerelem természete előzetes
7.4 / 10

Sophia, a negyvenéves filozófiaprofesszor már tíz éve megbízható párkapcsolatban él Xavierrel, akivel hasonlóan látják a világot. Mindennapjaik kiállításmegnyitókról, felolvasóestekről és véget nem érő baráti vacsorákról szólnak. Amikor új nyaralójuk felújításával megbízzák a vonzó ezermester Sylvaint, a nő világa felfordul, és szenvedélyes kapcsolatban találja magát a szexuálisan ellenállhatatlan férfival. Hogyan fogadja a kétkezi munkást a látszólag befogadó, ám valójában minden rezdülésével felsőbbrendűséget sugalló nagyvárosi közeg? És vajon Sophia megtalálja a közös hangot Sylvain barátaival? Túlélheti a friss kapcsolat az ebből fakadó kihívásokat?

Előzetes indítása

A képzelmény előzetes
8 / 10

Rudger, a képzeletbeli barát különválik legjobb barátjától, Amandától, és más Kitaláltaktól kér segítséget, hogy visszajusson a lányhoz, mielőtt végleg elhalványulna.

Előzetes indítása